Pedicure in Harderwijk

Voetsalon Martine is in 2012 door Martine Buter opgericht. Voetsalon Martine werkt als ambulante pedicure in Harderwijk en omgeving. Dat wil zeggen dat Voetsalon Martine altijd bij u aan huis komt. Op een dag en tijdstip dat het u uitkomt. Voetsalon Martine heeft flexibele tijden, zowel overdag als ‘s avonds. Dat is makkelijk als u minder mobiel bent, maar ook als u druk bent met werk of kleine kinderen. De behandelingen zijn voor iedereen, of u nu voetklachten heeft of gewoon eens de voeten wilt laten verwennen.
Bij Voetsalon Martine bent u verzekerd van een professionele voetbehandeling. De voetsalon is aangesloten bij de beroepsverenigingen ProVoet en Procert. Voetsalon Martine volgt regelmatig bijscholingen en cursussen om u kwalitatief goede voetzorg te kunnen bieden.

Pedicure aan huis

Er wordt gewerkt conform de richtlijnen van de branchevereniging ProVoet en er wordt veel waarde gehecht aan uitleg, voorlichting en hygiëne. Ook persoonlijk contact met een cliënt is zeer belangrijk. Voor een nieuwe cliënt wordt altijd meer tijd ingepland voor de eerste behandeling, om rustig kennis te maken en eventuele vragen te beantwoorden.

Ambulante Pedicure uit Harderwijk

Een pedicure aan huis biedt veel voordelen. U kunt lekker in uw eigen comfortabele stoel zitten in uw eigen woonkamer. Alle benodigde spullen worden door uw pedicure meegebracht. U hoeft zelf niets klaar te zetten.

Meer weten?

Wenst u eerst persoonlijk contact dan sta ik u graag telefonisch te woord, of voel u vrij om eerst informatie in te winnen. Neem dan contact op met Voetsalon Martine!