Zoekt u een pedicure in Ermelo? Voetsalon Martine heeft als werkgebied Harderwijk, Ermelo en Putten. Als ambulante pedicure kom ik bij u aan huis. Handig als u door ziekte of een andere reden niet meer de deur uit kunt. Maar ook lekker als u de hele dag gewerkt heeft. En heeft u kleine kinderen? Dan hoeft u geen oppas te regelen!

Wat biedt Voetsalon Martine?

  • Behandelingen op flexibele tijden. Ook in de avonduren.
  • Behandeling bij u aan huis.
  • Behandeling uitgevoerd volgens de richtlijnen van ProVoet en Procert.

slider

Pedicure Ermelo biedt diverse pedicurebehandelingen

Graag ben ik uw pedicure in Ermelo. U kunt bij mij terecht voor diverse voetbehandelingen. Naast de standaardvoetbehandeling is ook een medische voetbehandeling zoals bij Diabetes of Reuma mogelijk. Ik heb samenwerkingscontracten met de diverse podotherapeuten in de regio. Daarnaast sta ik geregistreerd als Medisch pedicure bij Procert. Hierdoor is vergoeding via uw zorgverzekeraar mogelijk. Ook ben ik aangesloten bij de branche organisatie ProVoet. Nieuwsgierig geworden naar de behandelingen? Klik hier voor een overzicht.

Speerpunten Voetsalon Martine

Ik hecht veel waarde aan persoonlijk contact met een cliënt. Voor een nieuwe cliënt plan ik altijd meer tijd in voor de eerste behandeling, om rustig kennis te maken en zaken uit te kunnen leggen. Daarnaast heb ik een spaarkaart ingevoerd, als blijk van waardering dat u steeds opnieuw uw voeten aan mij toevertrouwd. Een volle kaart van 10 stempels geeft het recht op een gratis behandeling! Voetsalon Martine is uw pedicure in Ermelo en omgeving.

Zoekt u een pedicure aan huis in Ermelo? Neemt u dan contact met mij op

Bent u op zoek naar een pedicure in Ermelo? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. U kunt contact met mij opnemen via het contactformulier op de website of bel op 06 53 41 58 76. Ik sta graag voor u klaar!